Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Përshëndetje!
Kush me ndihmon mua me dicka sado te vogel.

Jam nga Tirana, rri në Tiranë.
Jam shtatzënë. Nuk kam para, as për vete, as për bebin.

0 comments: