Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

FollowersNëse zhurmat apo dëgjimi me zë të lartë psh i muzikës përçon tek nëna e ardhshme ndjenja të pëlqyeshme, i vogli "fillon të kërcejë" :), në këtë rast nuk përbën asnjë rrezik zëri i lartë, sepse lëngu amniotik "i butëson" zhurmat.

Nëse bebja ndjen se nëna është e trembur, e shqetësuar, e ndjen këtë gjendje të rënduar shpirtërore dhe në përgjithësi rri pa lëvizur.
Pak e nga pak, me kalimin e kohës ai ndjen se nëna qetësohet dhe fillon të qetësohet bashkë me të, duke iu kthyer lëvizjeve të zakonshme.


0 comments: