Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje nena!
Jam ne muajin e 3-të te shtatzanise e kete jave sapo bej diçka (gatuaj, pastroj etj) me fillon shume dhimbja e mesit!
Dhe duhet të qetësohem për rreth 1-2 ore që të më pushojë!
Konsulten e rradhes e kam me daten 8 dhjetor!
A janë normale dhimbje të tilla?
Faleminderit!

0 comments: