Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje!,
Doja te rrija anonim ju lutem.

Lexova shenjat e shtatzanisë në faqen tuaj dhe u shqetesova pak se këto shenja kam dhe unë nga dy javë, por me nje ndryshim, me ka ardhur cikli po as nje dite nuk me ndenji.
Jam ne merak! Faleminderit!
Jeni vertet shumë te mirë!

0 comments: