Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje!
Jam nënë e një bebe gati 2 muajshe dhe po afron data e vaksinës, kam shumëëëëë merak.
Po mendoj t'i blej vaksinat me idene se jane me te sigurta.

Ju lutem mund te me jepni ndonje info si ti blej dhe sa kushtojne?
Faleminderit!
Anonim.

0 comments: