Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje B&V!
Jam e interesuar për një karrocë për  fëmijë (gjinine akoma nuk e dimë tamam),
me se tepermi set trio nese dikush nga nenat disponon.
Të ketë dhe nje çmim te arsyeshëm sigurisht!

0 comments: