Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Mirëmëngjes nena te dashura!
Halli im më i madh është se njerëzit më ndalojnë rrugës dhe më thonë akoma nuk ke lindur ti?! Gjithë ky bark me gru!
Disa vënë duart te barku pa marrë as leje dhe më mërzisin me fjalë.

Ndonjëri e tepron dhe me thote vetem ty te kam pare te zgjase kaq shume shtatzania....!
Vertet jam në muajin e tetë por nuk e kam barkun as shumë të madh.
Kur u them kështu ata me thone po jo me gru mati mirë, se je me shume se nëntë.
Vetëm ne nuk e dimë se kur do bëhemi njerëz, të shohim hallet dhe punën tonë,jo te te tjerëve.
Ju faleminderit që me dëgjuat! Ju uroj gjithe te mirat!

0 comments: