Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Ju lutem shume nese mund te me pergjigjeni!
Çuni me flet, po kohëve te fundit me eshte bere agresiv, qan pa arsye, eshte bere tekanjoz.

A mund te ketë lidhje me Autizimin?

1 comments:

Dena Aned said...

Ne rradhe te pare cfare moshe ka djali? Pastaj ka shum shkaqe qe bejne femijen nervoze nga dhembet deri tek tekat . Fillojne te krij9jne karkterin e tyre ashtu bejne deri sa kuptojne diri ku mund te shkojne.mos u fiksoni me kete autizmin aman.