Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje mama!
Uroj t'i keni mire bebat!
Sapo mora pergjigjen e analizave te vajzes time nje vjec!
 Te them te drejten nuk me durohet sa te gdhihet e te shkoj ne pediater apo hematolog!

 Nuk e di nese ka ndonje mjeke mes nesh per ndonje interpretim pasi ajo qe kuptoj une eshte vetem hemoglobina qe me jep sinjal per nje anemi te theksuar! Kam nevoj per nje iterpretim dhe ndonje diete ushqimore vec atyre qe do me rekomandoj neser dr! Faleminderit praprakisht

0 comments: