Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje!
Kam gocen 2 vjec e gjysmë dhe nuk ja kam dhënë vitaminen D12, qe i jepet deri ne moshen 1vjec, sepse nuk ma ka dhënë doktoresha dhe jam ne merak.

A ka problem qe nuk ja kam dhënë, se nuk e dija, se përdorej?
Ju lutem desha nje pergjigje!
Faleminderit!

0 comments: