Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Ju lutem me tregoni!
Jam shume ne merak!
Më është rrezuar vajza 8muajshe nga krevati.
Qau shumë mirëpo, me pas, u ndal.

E kontrollova, nuk ka lendime ne kokë, as ne trup, nuk ka vjellë, sillet si zakonisht, qesh, qan eshte aktive, mirëpo une frikësohem.
Si mundet me i reaguar diteve ne vazhdim?!

0 comments: