Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje te dashura mama!
Vajta bera viziten e pare gjinekologjike.
Jam 7 jave dhe doktori tha qe embrioni eshte ngjitur lart ne vezoren e djathte.
Ka zene vend aty.. viziten tjeter e kam mbas 10 dite. Deri atehere duhet te pres nese zbret bebi poshte. Nese jo , duhet ta heq sepse nuk ka hapesire te zhvillohet aty.. a i ka ndodur ndonjeres nga ju kjo ? Ju flm pa mase nese e postoni . Pa emer ju lutem

0 comments: