Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Mirëmbrema nena te dashura!
Kur ju kanë dalë bebave tuaj kici i pare?
Po per te ecur kemba dorazi?
Unë e kam 9 muajshe dhe akoma jo.

1 comments:

Lona said...

Ke shoqe e dashur per te ecur kembadorazi.. E imja ben 10 muajshe dhe nuk ecen kembadorazi po shtyhet me kurriz e bark per ta marre nje gje. Kici i pare i ka dale fiks 9 muajshe. Cdo gje ka kohen e vet e dashur, nese femija rri ulur pa probleme dhe luan asgje ska.