Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Mirembrema!
Sapo i vura re goces disa pucrra qe jane te njejta me line e ujit. Temperature apo shqetesime te tjera nuk ka deri tani mirepo jam e sigurte qe eshte ajo.. problemi eshte se une jam 3 muajshe shtatzane dhe kam frike se do ta marr dhe une. Ju lutem kush nga nenat ketu e ka kaluar gjate shtatzanise te me thote cfare komplikacionesh reale sjell sepse po lexoj shume ne internet, mirepo nuk jam e qete deri neser qe te shkoj tek doktori(jetoj jashte dhe ketu mbyllet sherbimi ne mbasdite) Faleminderit!

0 comments: