Reklame

Ushqimet, receta për fëmijë

Ushqime, receta për fëmijë

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje nena!
Kam hall te madh me vajzen një vit.
Prej se ka lindur, kur e ve ne gjumë naten patjeter e ka te qajë me te madhe deri sa e zë gjumi.
Them kjo ndodh cdo natë ama bash cdo natë, pastaj flen pesë minuta, zgjohet prapë, qan.
Aspak nuk eshtë e rehatshme ne gjumë.
E kam pas ne pediater më ka thënë se gjithçka eshtë ne rregull, po vetë femija esht i tillë.
Me ndihmoni nena kush ka pas rastin e njejtë dhe si i keni qetësuar femijet.

0 comments: