Reklame

Ushqimet, receta për fëmijë

Ushqime, receta për fëmijë

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Mirëmbrëma mama!
Kam 10 jave, qe jam shtatzane.
Nuk e mohoj, e kam dashur këtë fëmijë, por tani nuk ndihem fare e lumtur.
Ndihem si e humbur, si pa asnje lloj gezimi.
Mijera gjera mendoj dhe mijera dyshime mbaj ne koke.
Nuk jam aspak si nenat e tjera, qe jane shtatzane dhe te lumtura, ndersa une kam shume frike.
Si mendoni? Pse ndihem kaq e pasigurte?
Pse të mos jem e lumtur, nga kjo shtatzani, ashtu si gjithë gratë e tjera?

2 comments:

Bebe dhe Vogelushe said...

E dashur mikeshë!
Çdo grua shtatzënë e përjeton gjendjen e saj në mënyra të ndryshme, ose më saktë në mënyrën e vet.
Trupi juaj po ndryshon, hormonet po ndryshojnë, po mendoni për të ardhmen tuaj të re, po përballeni për herë të parë parë me këto ndryshime.
T'i keni kërkuar këto ndryshime ju vetë nuk do të thotë se dini shumë mirë t'i prisni.
Nuk keni pse të ndjeheni fajtore për frikërat dhe dyshimet, që keni në kokë, përkundrazi më mirë, që i ndjeni dhe përpiquni t'i shprehni me dikë, pse jo edhe me specialistin psikolog. Mos i ndrydhni, por jepuni zë, me njerëzit më të afërt.
Lexoni revista mbi shtatzaninë dhe jetën e re me fëmijët, regjistrohuni në kurset e Lindjes dhe flisni aty me nëna të reja, që ju kuptojnë shumë mirë.
Do t'a shihni edhe vetë se pak nga pak frikërat dhe dyshimet do të kalojnë dhe do t'u lënë gëzimit dhe lumturisë, për shtatzaninë tuaj të re.
Urimet tona më të sinqerta!

Një bebevogëlushe said...

Pse nuk e dije qe kur pret nje femije ke luhatje te shpeshta te emocioneve? Trupi juaj po ndryshon, hormonet po ndryshojnë, po mendoni për të ardhmen tuaj të re, po përballeni për herë të parë parë me këto ndryshime. Eshte cdo gje normale :)