Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje!
Kam nje pyetje.
Më ka thënë doktori që kam Endomitriosi ne Greqisht por nuk di si quhet ne shqip ka pasur do njera prej jush ?dhe car ka bere? disa doktor me thon duhet ta heq gjinekologu im me thot jo car te bej?

0 comments: