Reklame

Ushqimet, receta për fëmijë

Ushqime, receta për fëmijë

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje!
Dua nje këshillë per dhimbje veshi, per bebin tim 4 muajsh i dhemb prej dy ditesh.
Ikam hedhur ilacin, po nuk po i ben efekt .
Dua nje pergjigje sa me shpejt!

0 comments: