Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Përshëndetje!
Po lexoja statusin per kalendarin kinez, por nuk po kuptoj diçka.

Si ta marr moshen 32 apo 33 se ne Janar kam mbushur 32 dhe bej 33! Jam 15 javëshe shtatzënë!

0 comments: