Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

FollowersPershendetje!
Ju lutem me falni per pytjen se nuk eshte e temes.
Doja te pyesja te gjitha nenat nga Anglia :)
Kam nje muaj qe kam marre letrat se kam kerkuar azil, por kam shume deshire te shkoj
te takoj familjen, por nuk e di a do me nxjerrin pune ne aroport?
Kam karta 5 vjecare per refugjate dhe nje djali 18 muajsh. Ju falenderoj per komentet!

4 comments:

Bebe dhe Vogelushe said...

Bebe&Vogëlushët komentojnë

Varet cfarë azili , nese sikur jeni ne gjak nuk ke si vjen , vetem po te hysh nga kosova keshtu e kam me te degjuar

Bebe dhe Vogelushe said...

Pa pb shkone ne shqiperi po nqse nuk ke nje mbiemer me burrin nuk shkone dot pa nje vertetime tek avokati sepse ste lejne femine me kalu ne aeroporte I gezofsh letrat edhe pac fat ne angli

Bebe dhe Vogelushe said...

Kalon pa problem ne qofte se ti ke karte dhe djali pashaporte gjith te mirat

Bebe dhe Vogelushe said...

Sa lemsh ju me keto letrat si te trafikuara ....Kam degjuar qe nuk duhet te shkosh ne Shqip sepse dyshojn pastaj .