Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Përshëndetje & Vogelushe!
Ju lutem a mund te me thoni nje program ushqimor per bebe 6 muajsh e lart, mirëpo
te dija se kur mund ti jap ushqim shtesë, çfarë ore etj... nese mund te me ktheni pergjigje ju lutem...Ju faleminderit që na keni shkruar dhe ju lëmë linkun ndihmë

Program ushqimor Bebe&Vogëlushë për fëmijët 6 muajsh +

0 comments: