Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

FollowersPershendetje!
Ju kerkoj te me ndihmoni me zgjedhjen e nje emri per mbesen time!
Kush eshte me i bukur dhe i vecante Emily apo Melina?

2 comments:

Bebe dhe Vogelushe said...

Emri Melina
Mund të bëhet fjalë për gjininë femërore të Mel, ose mund të rrjedhë nga Greqishtj μελι (meli")

Bebe dhe Vogelushe said...

Emri Emily - Origjina dhe kuptimi:

Varianti femëror francez i Emilio 

Origjina Latine (ose dhe etruske, greke) 

Kuptimi Emulo, rival (ose dhe i bukur, i sjellshëm; fatsjellës)