Reklame

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers





1. Mbushja mund te behet me cfare ju ndodhet ne shtepi 

2.Mua ate dite me ndodheshin vetem proshute, parmixhan, buke, majdanoz, hudher, vere e bardhe, kripe dhe piper. 


3. Priten ne dy pjese copat e mishit nese jane te medha dhe rrihen me rrahesen e mishit.

4. Grihen hudhra, buka dhe majdanozi ne grirese ndersa proshuta grihet me thike. 

5. Shtrohen pak nga te gjitha keto mbi fetat e rrahura te mishit mbeshtillen si rrole dhe mbyllen me nje krruajtese dhembesh. ose shkopinj te holle druri (stekino) 

6.  Skuqen ne nje tigan te thelle me pak vaj. 

 

7. Sfumohen me vere te bardhe tavoline, u vihet kapaku persiper dhe lihen ne flake te ullet per nje gjysme ore, embelsisht qe te mos thahen derisa te formohet nje salce e dendur dhe kremoze! 

 

 Mund ti impjatojme mbi nje shtrat sallate jeshile ose sipas deshires.

 

0 comments: