Reklame

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Tani qe disa e dine si behet pestoja une e kuptoj, por megjithate per ata qe nuk e dine dhe nuk e perdorin, i keshilloj ta provojne se eshte fantastike sidomos kur e beni vete me borzilok te fresket!



Oh ra zilja me hyri frika
msusi hyri ne mesim ...!!!!!!

Atehere merret borziloku i fresket, lahet, thahet ne nje peshqir qe perdoret vetem ne guzhine dhe futen gjethet ne mikser, hidhet nje thelp hudher i plote, pak kripe, receta origjinale kerkon fara pishe por une ngaqe jane sa nje gram flori ne market i zevendesoj me fistiqe. E dhe ciliminjte mi hane ahaaaaaaaaa ciliminjte ... me fal cilimiu ahaaaaaaa se ajo e vogla s''e ha peston por eshte vete peste :-D
E ku e lashe ? Ah po .-) shtojme ne mikser vaj ulliri pa kursim, pak djathe te grire kackavall ose grana dhe rretullojme mikser per aq kohe sa i duhet idhullit tim Vaces te kendoje "Lemzen" ;-D




Dhe pasi eshte bere kremoze, (nese nuk ju behet shtoni vaj ulliri dhe vereni perseri ne mixer se kete lloj salce e ha vaji ;-) e hedhim mbi makaronat tip spaget, penet, flutur etj etj
Mos e perdorni borzilokun si gjyshet tona vetem per arome syndyqesh, futeni ne Guzhine se eshte fantastik. Kujdes jo femijeve qe s'kane mbushur dy vjec! Une djalit tim ia kam dhene se e adhuronte gjithsesi preferoj t'ju paralajmeroj! ;-))
OH RA ZILJA ME ZURI FRIKA
MSUSI HYRI NE MESIM....
CUDI NE VEND  ....
 Eh moj Vace si kendoje ne kohe tende, buciste salla nga duartrokitjet! :-D






0 comments: