Pages

Sëmundjet e fëmijëve

VINI RE DHE KUJDES!
CDO KAPITULL NË SITIN TONE MBI SEMUNDJET NUK DUHET TE VIHET NE ZBATIM PA FOLUR ME PEDIATRIN E FEMIJES!

Vizitë tek pediatri, urgjenca difterike
http://bebevogelushe.blogspot.it/2013/02/vizite-tek-pediatri-urgjence-difterike.html?m=1

Temperatura duhet ulur kur ka dhimbje
http://bebevogelushe.blogspot.it/2013/02/temperatura-duhet-ulur-vetem-ne-rastet.html?m=1

Nga 5muajsh deri 5vjeç rrezik konvulsionesh nga temperatura
http://bebevogelushe.blogspot.it/2013/02/nga-6m-5vjec-rrezik-konvulsionesh-nga.html?m=1


Të përdoren me kujdes paracetamoli dhe ibuprofeni
http://bebevogelushe.blogspot.it/2013/02/te-perdoren-me-kujdes-paracetamoli-dhe.html?m=1

Temperatura aleate që duhet kontrolluar
http://bebevogelushe.blogspot.it/2013/02/temperaturaaleate-nenave-qe-duhet.html?m=1

Paracetamol apo ibuprofen kur bebi ka temperaturë
http://bebevogelushe.blogspot.it/2013/02/paracetamol-apo-ibuprofen-kur-ka.html?m=1


A  ka temperaturë bebi kur arrin  37,8 - 38
http://bebevogelushe.blogspot.it/2013/02/a-ka-bebi-temperature-kur-kalon-378.html?m=1

Kur ka dhimbje grykësh
http://bebevogelushe.blogspot.it/2013/03/kur-ka-dhimbje-grykesh.html?m=1

Çfarë duhet të dijë nëna kur shkon te pediatri në vitin e parë të jetës
http://bebevogelushe.blogspot.it/2012/11/cfare-duhet-te-dije-nena-kur-shkon-tek.html?m=1

Rrëzimi nuk njeh moshë. Të mësojmë të mos rrëzohemi
http://bebevogelushe.blogspot.it/2012/07/rrezimi-nuk-njeh-moshe-te-mesohemi-te.html?m=1

Nëse dhëmbët vonojnë ose dalin shumë shpejt
http://bebevogelushe.blogspot.it/2012/10/nese-dhembet-vonojne-te-dalin-ose-dalin.html?m=1

Manovra e Heimlich në rast mbytjesh nga ushqimi
http://bebevogelushe.blogspot.it/2016/05/manovra-e-heimlich-ne-rast-mbytjesh-nga.html?m=1

Boshatisja, evakuimi në rast rreziku në shkolla
http://bebevogelushe.blogspot.it/2012/05/boshatisja-ne-rast-rreziku-ne-shkolla.html?m=1

Mjekime natyrale për dhimbjet e grykës e Co
http://bebevogelushe.blogspot.it/2012/10/mjekime-natyrale-per-dhimbjet-e-grykeve.html?m=1

Duajeni paracetamolin dhe jo aq antibiotikun
http://bebevogelushe.blogspot.it/2012/11/duajeni-paracetamolin-dhe-lereni.html?m=1

Otiti i veshit. Çfarë të bëjmë për t'a lehtësuar
http://bebevogelushe.blogspot.it/2012/09/otiti-i-veshit-cfare-te-bejme-per-ta.html?m=1

Të mësojmë "të ruhemi" nga tumoret e gjirit
http://bebevogelushe.blogspot.it/2012/10/te-mesojme-te-ruhemi-nga-tumoret-e.html?m=1

Në rast se gëlltit produkte të rrezikshme
http://bebevogelushe.blogspot.it/2012/10/ne-rast-se-gelltit-produkte-te.html?m=1

Gropat e kripës nevojiten kur ka bronkit
http://bebevogelushe.blogspot.it/2013/03/gropat-e-kripes-nevojiten-kur-ka-bronkit.html?m=1

Dhimbjet e këmbëve te fëmijët 3-8 vjeç
http://bebevogelushe.blogspot.it/2016/05/dhimbja-e-kembeve-tek-femijet-3-8-vjec.html?m=1

Dhëmbët e parë? Ja disa këshilla
http://bebevogelushe.blogspot.it/2016/05/vec-nje-dite-bark-aida-ime-thua-te-jene.html?m=1

Çfarë duhet të bëjmë kur ka kollë
http://bebevogelushe.blogspot.it/2012/11/cfare-duhet-te-bejme-kur-ka-kolle.html?m=1

Kur pëson përdredhje, fraktura
http://bebevogelushe.blogspot.it/2016/05/kur-peson-perdredhje-fraktura.html?m=1

Si të heqim një dhëmb qumështi që lëviz
http://bebevogelushe.blogspot.it/2016/05/si-te-heqim-nje-dhemb-qumeshti-qe-leviz.html?m=1

Disa këshilla pas vaksinimit
http://bebevogelushe.blogspot.it/2016/05/disa-keshilla-pas-vaksinimit.html?m=1

Fëmijë të sigurtë në pishinë
http://bebevogelushe.blogspot.it/2012/08/femije-te-sigurte-ne-pishine.html?m=1

Të mbrojmë fëmijët nga dielli
http://bebevogelushe.blogspot.it/2016/05/te-mbrojme-femijet-nga-dielli.html?m=1

Fëmijë të sigurtë në det
http://bebevogelushe.blogspot.it/2012/08/femije-te-sigurte-ne-det.html?m=1

Prerjet çarjet plagët
http://bebevogelushe.blogspot.it/2016/05/prerjet-carjet-plaget.html?m=1

Sëmundja e gjashtë
http://bebevogelushe.blogspot.it/2012/07/semundja-e-gjashte.html?m=1

Kur ka Diarre
http://bebevogelushe.blogspot.it/2012/10/kur-eshte-me-bark.html?m=1

Djegiet
http://bebevogelushe.blogspot.it/2012/06/cfare-duhet-te-bejme-menjehere-pas.html?m=1


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.